2022 Maker-Maandag-Middag

Vives 170 Wat maak je me nou - Rik Kuiper - Carla Desain.pdf

Voor wie?

  • Leerlingen (allemaal, maximaal 20 per middag) zijn van harte welkom maar schrijf je twee weken van tevoren in. Alle leerlingen vanaf groep 4 zijn van harte welkom! Op de MakerMaandagMiddag maak je iets, zelf bedacht, een eigen idee, een eigen project! Creatieve makers met inventieve oplossingen krijgen hier alle ruimte.

  • Leerkrachten willen graag samen mooie lessen ontwikkelen en zelf leren. Tijdens de maker-middag maken we hier tijd voor. Er zijn altijd twee leerkrachten met eigen projecten bezig maar die kun je ook vragen om even te helpen.

Wanneer? Vanaf januari 2022, 1x per maand op maandagmiddag tussen 14.00-16.00 uur:

<data volgen hier binnenkort>


Waar?

In de twee WNT lokalen op de 3e verdieping. Vanaf april ook in de daktuin.


Schrijf je in zodat je ouders weten waar je bent en de school weet hoeveel leerlingen er komen.

Maker-maandag-middag inschrijven dinsdagmiddag 14-16 uur 2020.xlsx

Achtergrond

Juf Tamara, meester Bertjan en meester Rik zijn in 2018 naar Den Haag geweest voor bezoek aan De Populier, een VO-school met een Fabklas! Fabklas staat voor fabriceren en fabulous! Hier werken leerlingen na schooltijd aan allerlei eigen mooie projecten. Veel tijd dus voor MAKEN en enthousiaste docenten die samen mooie lessen voorbereiden en zelf van alles maken en leren. Wat gaaf! Meer info via www.fabklas.nl


Wat wordt er gemaakt in de Makerklas en op de Maker-Maandag-Middag? Hier vindt je ook een filmpje ter inspiratie en een startbrief om je idee verder uit te werken.