Groep

Werkboekje met basisopdrachten Wetenschap, Natuur en Technologie (WNT)

Voor elke groep zijn er ruim 25 opdrachten wetenschap, natuur en technologie. Deze worden afgewisseld met lessen(series) ontwerpen en onderzoeken. Iedere leerling krijgt aan het begin van het schooljaar een werkboekje. Op de voorkant zijn de lessenseries te vinden en ook de opdrachten waarbij een werkblad hoort. Deze werkbladen zijn in het werkboekje te vinden. Je houdt zelf bij welke opdrachten je gedaan hebt en hebt zicht op wat je nog moet doen. Er is een werkboekje voor elke groep vanaf groep 3.

Onder groep zijn nog veel meer WNT opdrachten per groep te vinden waar opdrachtbakken bij horen die we op school hebben staan.

Klaar met de basisopdrachten? En aan de slag met een eigen werkstuk, project, idee? De startbrief Ontwerpen en maken helpt je om een idee uit te werken, een ontwerp te maken.


Veel plezier!

Groep 3

WNTwerkboekje 3 Neptunus [2022-23].pdf

Groep 4

WNTwerkboekje 4 Neptunus [2022-23].pdf

Groep 5

WNTwerkboekje 5 Neptunus [2022-23].pdf

Groep 6

WNTwerkboekje 6 Neptunus [2022-23].pdf

Groep 7

WNTwerkboekje 7 Neptunus [2022-23].pdf

Groep 8

WNTwerkboekje 8 Neptunus [2022-23].pdf

Het is mogelijk dat op onze site auteurs- dan wel beeldrecht rust. De website is bedoeld voor leerlingen, en er worden verder geen commerciële doeleinden nagestreefd. Al het bestaande werk van anderen, hier weergegeven, wordt zeer gewaardeerd en om die reden geplaatst voor educatieve doeleinden.